Зуека отлага сватбата

Възлюбената му Анна се срамувала да се покаже по корем

2

Зуека и новата му любима жена Анна Вичева

За актьора Васил Василев – Зуека и неговата половинка Анна Вичева скоро няма да звучат сватбени камбани. Въпреки че всеки момент двамата очакват да станат родители, възлюбената на телевизионния водещ хич нямала желание да минава под венчило.

„С тоя корем къде съм тръгнала? За какво ми е сватба? Ще си стоя вкъщи, ще си гледам детето и къщата и това е“, каканижела хубавата Анна, заради която Зуека заряза жена, дъщеря и семейство. В името на бъдещото си домочадие актьорът строи просторна и хубава къща в село Лозен. Там той трябвало да се изолира на спокойствие, за да може да гледа бебето необезпокоявано заедно с Анна.
Според Василев домът ще може да побира и всички техни гости, приятели, роднини. „Ако някой ден има сватба – тя ще бъде на големия ни зелен двор“, коментирал сливенецът пред свои познати, пише „Всеки ден“.

 

 

Любопитен факт е също така, че досега нито предишната му жена Нина, нито дъщеря му Девина са го поздравили за бъдещия нов член на семейството. Девина дори се зарекла въобще да не се интересува от своето полубратче или сестриче.

Вашият коментар