Зададена команда: Бой по БЪЛГАРСКОТО СЕЛО!

4След проявата на собствено мнение и отстояването на българската самобитност от шепа истински българи – жители на село Розово, тонове храчки се изляха по българското село от НПО мислителите. А „българските” журналисти започнаха да облъчват обществото с глупости и упорито „да го възпитават” в толерантност.  Чувстваме, че наш човешки дълг е да защитим българското и да изразим ясна позиция относно помията с която разни псевдоинтелектуалци и журналисти засипват едно хубаво българско село. Село в което се гледат и рози. Село в което цъфти българската роза – символа и аромата на България.

 

Продължавайте мили български журналисти да си траете за виновниците за гражданската война в Украйна, да осмивате българското село, от където са майка ви и баща ви. Продължавайте да се правите на ощипани госпожици когато някой посегне да ви счупи камерата, или да ви запали джипа. Продължавайте да заливате страниците на медиите с неолиберална помия и да пропагандирате интересите на глобалният трансатлантически капитал. Продължавайте – утре и вашето име със снимка ще се появи в наша статия. Защото ние ви виждаме, и вече не ви се връзваме. Знаем че тези от вас, който са свързани с НПО-проекти, скоро няма да могат да си оправдаят финансирането – защото все по-малко глупаци ви се водят по акъля и ви вярват. Ние знаем защо така пеете в хор против всичко българско и против националният интерес. Защото сте страхливци. Страх ви е, че редактора може да ви спре материала – а от там да останете без хонорар и така няма да може да си платите цигарите и жизненоважното пиене. Както виждаме и от снимките – за една не малка част от вас, позирането с чаша в ръка е символ на просперитет и отделяне от селото, срещу което плюете и от което сте излезли. Специално се обръщаме към журналиста на свободна практика и бивш офицер и служител в „Дирекция връзки с обществеността” в МВР, Евгени Колев – косматите гърди са признак на мъжественост, г-н Колев – признак на мъжественост и обратното – гладките и обръснати мъжки гърди се свързват с транссексуалност и влечение към собственият пол, не със селяния. Виждаме също от снимката ви, г-н Колев, че вие сте постарали да заличите тези мъжки вторични полови белези. Не ви виним – всеки има право на избор в съвременното общество – кой пол да си харесва. Обаче не насаждайте омраза към селото, не насаждайте омраза към българското.

ИзображениеНе е тайна, че Евгени Дайнов също е от село – село Миндя, дали обаче още помни как се държи мотика или как се пасът овце, е отделен въпрос. Последните 20-тина години той държи преди всичко писалката на НПО-пропагандата, цигарата или китарата.

Като гледаме и слушаме Евгени Дайнов, не можем да не направим аналогия с разказа на Алеко Константинов – „Пази Боже, сляпо да прогледа”. Неолибералът и професор по политология в НБУ Дайнов,  е точен съвременен пример за човек продал собственият си род и родина. Ето и един красноречив материал: Евгений Дайнов: Бог ще съди жителите на Розово и децата им

Г-н. Дайнов и вас Бог ще ви съди за това че се отричате от рода си и продавате за дребни стотинки, подхвърлени от Отворено Общество, националния български интерес. За вашите деца пък въобще не говорим – благодарение на такива като вас, те няма да имат Родина. Може би изпитвате морално удовлетворение всеки път, когато угодите на господарите от Отворено Общество и забиете още един пирон в българщината. Може би изпитвате интелектуален оргазъм, когато плюете по народа си.

Срамът от произхода обаче е истинската селяния г-н Дайнов. Срамът от произхода е характерен за роба и за този, който сам осъзнава че не е достоен. Вие 20 години упорито се опитвате да докажете че не сте българин – явно много ви е срам от себе си.

Попагандирате, че Русия е фашистка държава – ние ви питаме – как може да сте хем професор, хем преподавател и да не  познавате историята? Да бъркате понятия? На какво учите вашите студенти – да пушат, да пият, да са слепи неолиберали, или да забравят кой са и да се срамуват от произхода си?

Към момента Евгени Дайнов е част и от управителния съвет на НПО организацията „Център за социални практики” – финасиран е от кръгове близки до Джордж Сорос и Отворено Общество, повече информация може намерите тук: Достена Лаверн: Дайнов е учил с пари на Фондация “Людмила Живкова”

ИзображениеОще през миналата година еврокомисар Кристалина Георгиева се опита „да ни подготви” за плана – българските села да бъдат заселени с бежанци. Според нея това е начинът да се реши демографската криза в България. Т.Е., да се подмени българското население с чуждо такова. Тъжното е че благодарение на продажните и страхливи журналисти обществото се обработва на „бавен огън”. А имотното състояние на Кристалинка може да видте тук: Кристалина Георгиева има къща в САЩ за 587 800 долара и 130 325 долара в акции

Как става обработката в толерантност на обществото? С подмяна на историята. Ето един красноречив пример: Според Соломон Паси и Хан Аспарух е бил бежанец! Не си измисляме – тази глупост той е заявил в предаването „Лице в лице” по бтв. Соломон Паси: И хан Аспарух е дошъл у нас като бежанец

Само ще кажем на Паси, да прочете малко Българска история – Хан Аспарух не е бягал от война, и не се е страхувал за живота си – заради действията на САЩ и НАТО, а е дошъл по нашите земи с гордо вдигната глава! Ще добавим също, г-н Паси, че Хан Аспарух не се е надявал и на вашата хуманитарна помощ. Защо обаче Соломон Паси пропагандира толерантост към бежанците? Защото е член на организацията Б`ней Б`рит и Софийската ложа Кармел. B’nai B’rith Aids Refugees from Syria Seeking Safety in Bulgaria Отук става ясно че Бней Брит (клона им у нас е Софийска Ложа Карамел 3355) работи усилено за да олекотява процеса на влизането и престоя на бежанците. По този начин също се инфилтрират и множество терористи – както вече беше доказано, но открито никой от водещите медии и политици не го призна. Наглостта на организацията е безгранична, защото именно Израел не са приели нито един бежанец. Има още много детайли в тази публикация – за плановете и мрежите, с който Бней Брит са оплели ключови НПО организации и са създали цяла адска мрежа за контрол над мисълта на масите. Приносът на Соломон Паси за Бней Брит, е че вкара България в НАТО и я направи военна база на САЩ. Покрай този процес имаше ужасно много изгода за ционистите у нас, и тези дошли от вън. Беше наложено да им се предадат законно множество имоти, заради което много български училища и университети останаха без сгради и бяха затворени. Че не пишем глупости и не си измисляме за връзката между организацията Бней Брит и населяването бежанци в България, може да се убедим и от този материал на БНР: Германо-израелска мисия в помощ на сирийските бежанци в България

И така Отворено Общество, Бней Брит, Джордж Сорос, Соломон Паси и разните му там НПО-та, са пипала на един и същ ционистки октопод. Много лица на едно и също – едно и също зло на което робуват българските политици и главни редактори. Заради тяхното овчедушие обаче българското село ще остане в историята. Вече няма да е българско – защото за една шепа оскотели мързеливци е по лесно, докато държат чашата и цигарата, да плюят по рода си и по последния бастион на българската самобитност и традиция – БЪЛГАРСКОТО СЕЛО. Сега много от кметовете на малки населени места, също ще превият гръбнак и ще гледат да се харесат „на големите” и на „ония от София”. В Крън вече полазиха пред НПО-тата. И точно заради тази част от народопсихлогията, си заслужаваме съдбата. Защото постоянно гледаме „да се харесаме”. НПО-организациите упорито ни насаждат модела – че сме недостойни, че сме нецивилизовани, че сме лоши. Възпитават обществото в модел, в който човек трябва да изпитва вина че е българин. Тупат по рамото хората притежаващи манталитет  на „родена подметка”,  правят ги кметове, шефове, политици  и ги въздигат по социалната стълбица. Добре че Алеко Константинов, Ботев и Левски са мъртви за да не видят срамът в който живее днешна България. Да не видят колко евтино продаваме пролятата кръв на предците ни.

От десетина години по някой села се заселиха английски пенсионери. Местни хора, съседи на англичаните, разправят че англичаните не подхващали работа. Наемали някой от местните за дребни стотинки, да им върши поддръжката на къщата и домакинската работа. Само пиели по цял ден и, ако излизали иззад, високите по 3-4 метра каменни дувари, било за да отидат до местната кръчма. /Въпрос на чест също така е за англичанина да вдигне поне три метра каменна ограда на къщата си, а тези с каменни основи се купували най-много/. За тези години стана ясно, че англичанин земеделска  работа не работи, а животът на село за него е само лежане, пиене и криене зад високите дувари. Въпросът – Ще гледа ли бежанец маслодайна роза? – също е риторичен …

ANONYMOUS BULGARIA

Вашият коментар